Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • World
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (No Skin)
  • No Skin
Collapse
Code Project
  1. Home
  2. Other Discussions
  3. The Back Room
  4. Extreme Sickness

Extreme Sickness

Scheduled Pinned Locked Moved The Back Room
htmlcomtoolsquestion
24 Posts 14 Posters 1 Views 1 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • J Jorgen Sigvardsson

"Boys boys boys, I'm looking for a good time!"-Sabrina? -- Booohoo!

T Offline
    T Offline
    Terry ONolley
    wrote on last edited by

Kluci, kluci, kluci Kluci, kluci, kluci Kluci, kluci, kluci Kluci, kluci, kluci Slunce zapadá Tak přijít do města. Osvoboď své tělo Obejmi mě pevně Moje lásko dnešní noci. Řekni mi, že mi věříš. Všichni, letní lásky. Vzpomete se na mě. Všichni, letní lásky. Buď můj milenec, buď můj miláček. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku. Zůstaň tady. Slunce zapadá. Miláčku, cítím se skvěle. Ber tu šanci milostnou romanci nějakou zábavu dnes večer. Všichni, letní lásky. Vzpomete se na mě. Všichni, letní lásky. Buď můj milenec, buď můj miláček. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku. Kluci a dívky v letní lásce Letní láska na pláži dnes v noci. Řekni ano, řekni, řekni mi, řekni co. Všichni jezdí autem. Nezastaví, nehýbou se. Vezmu si Tvé prima tělo. Říkám ano, říkam Ti, říkám sobě, říkám, že mi dáš své príma tělo. Kluci, kluci, kluci V letní lásce V letní lásce Kluci, kluci, kluci Už se kutálí letní čas. Už se kutálí letní čas. Kluci, kluci, kluci V letní lásce V letní lásce Kluci, kluci, kluci Už se kutálí letní čas. Už se kutálí letní čas. Všichni, letní lásky. Vzpomete se na mě. Všichni, letní lásky. Buď můj milenec, buď můj miláček. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku.

//placeholder for witty verbiage

J 1 Reply Last reply
    0
    • T Terry ONolley

Kluci, kluci, kluci Kluci, kluci, kluci Kluci, kluci, kluci Kluci, kluci, kluci Slunce zapadá Tak přijít do města. Osvoboď své tělo Obejmi mě pevně Moje lásko dnešní noci. Řekni mi, že mi věříš. Všichni, letní lásky. Vzpomete se na mě. Všichni, letní lásky. Buď můj milenec, buď můj miláček. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku. Zůstaň tady. Slunce zapadá. Miláčku, cítím se skvěle. Ber tu šanci milostnou romanci nějakou zábavu dnes večer. Všichni, letní lásky. Vzpomete se na mě. Všichni, letní lásky. Buď můj milenec, buď můj miláček. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku. Kluci a dívky v letní lásce Letní láska na pláži dnes v noci. Řekni ano, řekni, řekni mi, řekni co. Všichni jezdí autem. Nezastaví, nehýbou se. Vezmu si Tvé prima tělo. Říkám ano, říkam Ti, říkám sobě, říkám, že mi dáš své príma tělo. Kluci, kluci, kluci V letní lásce V letní lásce Kluci, kluci, kluci Už se kutálí letní čas. Už se kutálí letní čas. Kluci, kluci, kluci V letní lásce V letní lásce Kluci, kluci, kluci Už se kutálí letní čas. Už se kutálí letní čas. Všichni, letní lásky. Vzpomete se na mě. Všichni, letní lásky. Buď můj milenec, buď můj miláček. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Připravte se na mou lásku. Kluci, kluci, kluci Nastávají mi dobré časy. Kluci, kluci, kluci Jsem připravená na Tvou lásku.

J Offline
      J Offline
      Jorgen Sigvardsson
      wrote on last edited by

What is that? Czech? :confused: -- Booohoo!

T 1 Reply Last reply
      0
      • J Jorgen Sigvardsson

What is that? Czech? :confused: -- Booohoo!

T Offline
        T Offline
        Terry ONolley
        wrote on last edited by

You mean Sabrina? She's cute!

J 1 Reply Last reply
        0
        • T Terry ONolley

You mean Sabrina? She's cute!

J Offline
          J Offline
          Jorgen Sigvardsson
          wrote on last edited by

This Sabrina (italian pop singer in the 80's with one hit video, in which she show her boobs, and coincidently, this picture of her does too. NOT WORKSAFE): http://personal1.iddeo.es/andreupuertas/laf@sabrina_salerno002.jpg[^] -- Booohoo!

1 Reply Last reply
          0
          Reply
          • Reply as topic
          Log in to reply
          • Oldest to Newest
          • Newest to Oldest
          • Most Votes

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
          • First post